07 lokakuuta 2015

Värien hehkua
Ruskan loisto on tältä syksyltä jo hiipunut, mutta näissä Tarjan maalauksissa sitä voi ihailla aina. Kuvataiteilija Tarja on ollut Facebook-kaverini vuosikaudet, luultavasti olemme tutustuneet jollain puutarhasivustolla. Tarja on löytänyt elämäänsä energiaa tuovia intohimoja. Tärkein niistä on taide. Lähes päivittäin hänen siveltimestään syntyy ihastuttavia töitä, joita saan ihailla hänen sivuillaan.


Tarja on myös sanoinkuvaamattoman positiivinen ihminen. Loistava esimerkki mielen ja intohimon voimasta elämän vastoinkäymisiin nähden. Maalausten ja ex-libristen ohella Tarjan taitavissa käsissä syntyvät antiikkinuket ja niiden vaatteet, omat asut ja harkitut yksityiskohdat hänen kauniin, vanhassa maalaistalossa sijaitsevan kotinsa sisustukseen. Luovuus ruokkii luovuutta, energia energiaa. Ei voi kuin ihailla!


Tarjan elämään voit kurkistaa:
tarjaniinahenrika.blogspot.fi

Maalaukset Tarja Toiviainen-Mäkelä

2 kommenttia:

  1. Kauniita maalauksia! Mukavaa neljättä adventtia.

    VastaaPoista
  2. Kauniita ovat, Tarja on taitava. Mukavaa joulunodotusta sinullekin!

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.