22 lokakuuta 2015

Flamenco puro - Kelipé


Vielä Málaga-vinkkejä. Jos haluaa kokea flamencoa alkuperäisimmillään, riisuttuna, vastaus on Kelipé. Pieni intiimi klubi, jossa esiintyjät ja yleisö ovat liki toisiaan. Sijaitsee Thyssenin taidemuseon lähellä kapealla kujalla: Calle Muro de Puerta Nueva no 10.  Oli hyvin vaikea löytää perille, mutta ystävällisiä opastajia löytyi.

Minut istutettiin pöytään kahden jenkkirouvan kanssa. Toinen oli viettämässä Málagassa puolta vuotta, toinen kuukautta... He sanoivat, että tämä esitys on 'flamenco puro' ja niin se olikin! Koruton miljöö, ahdas tila, ei mitään koreilua esiintyjien asuissakaan.


La bailaora, se yksi ja ainoa, oli kerrassaan fantastinen. Jo hiukan vanhempi nainen, eletty elämä näkyi kasvoissaan, yksinkertainen asu. Mutta mikä tunne ja eläytyminen! Vastaavaa en ole koskaan kokenut. Oli hienoa seurata hänen tarkkoja liikkeitään ja tunnetta tihkuvia ilmeitään kosketusetäisyydeltä.

Jos haluat kokea riisutumpaa flamencoa, pidä Kelipé mielessä. Minulle esitys oli elämys.
Löydät tämän monipuolisen ryhmän myös Facebookista.

Kelipén fantastisia esityksiä voit katsella myös Youtubessa.


Kuvat netistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.