08 lokakuuta 2015

Kivinen projektiMeille puutarhahulluille ilmaantuu kiilto silmiin jo keskitalvella, kun siemenluettelot ilmestyvät. Tulevan kesän suunnittelu ja esikasvatukset pannaan alulle. Hurmos kasvaa kasvamistaan kun lumet sulavat ja multa alkaa tuoksua. Eikä me lannistuta sateista tai kylmistä säistä. Into ajaa ulkopuuhailuun eikä sitä vähennä mikään.Puutarhapuuhailuni alkoivat huhtikuun alussa. Oli aivan mielettömästi toteutettavia projekteja, niitä jotka edellisenä kesänä jäivät kesken. Suuritöisin ja fyysisesti rankin oli roudata kaikki tontilla seikkailevat mukulakivet ja pikkukivet pihalammikkoa kiertävän laattapolun kupeeseen. Kiitos, kyllä tuntui hartioissa ja hauiksissa! Mutta polusta tuli aika viehättävä.


Muutama kuva tuosta hostapolusta, jolla on pituutta noin 30 m. Viikko meni työhön, ei aavistustakaan kuinka monta kottikärryllistä tai kuinka monta tuhatta kiloa kiveä.. Mutta ensi kesää se odottaa valmiina!

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hienolta! Kovaa työtä puutarhaharrastus on ja selättömälle, kuten minulle, välillä melkinpä mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei maatuska, kiva kun kävit! Toivottavasti sinulla on puutarha-assistentteja! Itsellä selkä onneksi kestää, mutta kyllähän puutarhahommat voimille ottaa.

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä! Kieltämättä tosi viehättävä lopputulos, mieskin tykkää kun näytin hänelle. Saisimmekohan aikaiseksi samanlaisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin valtavasti noita kiviä, siellä täällä kasoissa. Paljon nousi maasta kun lammikkoa kaivettiin... Reunustin niillä laattapolun istutusalueitten puoleisen reunan. Näin ei nurmikko pääse sinne ryömimään.

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ Pyrin vastaamaan jokaiselle tai käymään vastavierailulla.
THANK YOU for your comment ♥ I try to answer everyone or visit your blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...