10 lokakuuta 2015

Ananas lainassa

Ananaksen ja Kookoksen aamuriemua

Poikani perheeseen kuuluu kaksi nuorta ja energistä berniä, Ananas ja Kookos. Ananas tulee tänään hoitooni syyslomaviikoksi, saapa nähdä millaiseen myllytykseen joudun! Ensimmäinen reaktioni on varmaan, että onpa se iso! Kun Ananas hiukan pyörähtää, häntä hyppyyttää vähäisiä koriste-esineitä. Eikä mitään syötävää sovi unohtaa esille, varoitti poikani... Meillä Ananas ei voi ulkoilla vapaasti, joten luvassa pitkää lenkkiä aamulla ja illalla. Piquicito-lellikki varmaan kyräilee ja siirtyy yläkertaan... Illansuussa koittaa totuuden hetki, ensimmäinen lenkki. Jännittää hiukan vetääkö se kovastikin, mahdanko pärjätä sen kanssa... Mutta kyllä tuommoisen upean koiran kanssa kelpaa meidän kylänraitilla elvistellä!

Lupaan kertoa kuulumisia tästä lemmikkilandiasta - jos yhtään energiaa on jäljellä :)))

Satujen aamusumuja

Kuin tuhannen ja yhden yön saduista: näkymä Ananaksen kodin pihalta alhaalla aukeavan viljapellon suuntaan.

Kuvat otti lempiminiäni Elli

2 kommenttia:

  1. Komeita koiria Ananas ja Kookos, kiva varmaan hoitaa vaihteeksi! Mahtavatko olla sisaruksia, nimistä päätellen? Tyttärellä oli aikaisemmin iso musta hovawart-tyttö nimeltään Oliivi, yksi veljistä oli Omena ja koko koirasisarussarja oli ihan virallisilta kennelnimiltään nimetty syötävien mukaan. Oliivi oli hieno koira ja vietti paljon viikonloppuja ja lomia meidän mukana mökillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anja! Hauskat nimet nuokin, Oliivi ja Omena. Ananaksen ja Kookoksen nimet tulevat kuulemma jostain lasten sadusta, jota itse en tunne. Eivät ole samaa pentuetta, mutta samaa sukupuuta isänsä puolelta, luulen. Olen aivan hullaantunut tähän neitiin! Kookos on rähjä & villikko, minä sain hoitooni tämän helpomman. Yhdessä ne olisivat aika mahdoton yhtälö!

      Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.