13 kesäkuuta 2016

Ei aavistustakaan...Yhdessä puolivarjon penkissä kasvaa vaaleita akileijoja, joiden alkuperästä ei ole aavistustakaan. Toiset ovat hyvin vihreäsävyisiä valkoisia, yhdessä on hento sininen vivahde. Tällä hennonsinisellä on tänä vuonna hyvin pienet kukat.

These aquilegias have self sown in a border with half shade. Some are very greenish white, one has a delicate light blue shade. I ought to replant them in a sunnier place.Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa!
Have a great Monday and sunny new week!
- riitta -

4 kommenttia:

 1. Wonderful photos of your self seeded Columbines. It´s always exciting to see what colour is coming out.
  Happy Gardening!
  Janneke

  VastaaPoista
 2. Excelente trabalho e belas fotografias.
  Um abraço e uma boa semana.

  VastaaPoista
 3. kauniita! Akileijat yllättävät aina, minulla oli vaaleanpunaista akileijaa, mutta nyt on vain tumman sinistä, enkä muista sellaisia koskaan hankkineeni.

  VastaaPoista
 4. Wow... all of your posts are gorgeous!! your garden is amazing...It is full of beauty! Once again, thank you for sharing these blooms with us! I'll continue with the next flowers - displayed for sure - in stunning photos for the delight of our souls...

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.