24 marraskuuta 2015

Harrastus - Makrotex-haaste

Talviharrastus - kirjat & espanja

Tällä viikolla haasteen aiheena harrastus. Itse otan tähän nyt talviharrastusteni ykköset - eli lukemisen ja kieltenopiskelun. Luen paljon talvisin, kesäisin en ehdi. Luen paljon myös espanjaksi, koska haluan ylläpitää ja kehittää kielitaitoani. Kollaasi on tehty vanhoin kuvin. Keskimmäiset kuvat esittelevät viime talvena luettua, pienemmät kuvat viimeisimpiä...

Ostan omaksi erittäin harvoin kirjoja, koska hyllytilaa ei enää ole. Juuri nyt luen kirjastosta lainaamaani Murakami-pinoa, Norwegian wood menossa... Mielipide minulle uudesta kirjailijatuttavuudesta sitten myöhemmin... Mukava ajatella, että ehtii lukea paljon ja monenlaista ennenkuin kevät koittaa ja kesäharrastusten ykkönen - puutarha - vie taas kaiken ajan ja energian! Minä tykkään tästä vuodenaikojen ja harrastusten vaihtelusta.

Muitten harrastuksiin voit kurkata täällä.

12 kommenttia:

 1. Tyylikäs kirjakollaasi! Blogistasi löytyy aina jotain kiinnostavaa ja ajatuksia herättävää.
  On tosiaan ihanaa, että talvella voidaan hyvällä omatunnolla nauttia sisälläolosta, lukemisesta, käsitöistä, seuraavan puutarhavuoden suunnittelusta... :)

  VastaaPoista
 2. Talvella onkin aikaa lueskella. samoin meillä. kesä sitten vie mennessään niin puutarhassa kuin metsässä.

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea kaikkien harrastuksista! Tästäkin kuultaa se riemu ja intohimo itselle rakkaaseen asiaan. Jaamme paljon samoja harrastuksia ja ajatuksia.:)

  VastaaPoista
 4. Lukeminen ja espanjan kieli ovat minunkin intohimojani ♥

  VastaaPoista
 5. Tästä kollaasista kävi selville hyvin harrastuksesi! Talvi on todellakin lukemisen aikaa.

  VastaaPoista
 6. Kirjoihin on ihana uppoutua ja elää hetki jonkun muun elämää. Hienoa että on taitoa lukea kirjoja eri kielillä, minulla ei ajatus pysy mukana, koska luen kirjoja liian ahnaasti.

  VastaaPoista
 7. Blogissani olisi sinulle pieni, kesäinen haaste! :)

  VastaaPoista
 8. Kirjat koukuttaa täälläkin!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kivoista kommenteista ja Kesäkukalle haasteesta! Näyttää siltä, että monenkin talviharrastus on lukeminen. Löysin upean kirjablogin - Ullan luetut kirjat. Sieltä löytyy lukuvinkkiä vaikka minkälaista, jos itse on ymmällä... Käykääpä kurkkimassa!

  VastaaPoista
 10. Enpä muista, milloin olisin viimeksi lukenut jonkun kirjan...

  VastaaPoista
 11. Mä en olekaan ennen ajatellut, että sisätiloissakin tehtävät harrastukset olisivat vuodenaikasidonnaisia. Nyt kuitenkin kun sanoit, niin tosiaan harvemmin sitä tulee vaikka kesällä neulottua tai virkattua, kun taas syksyllä ja talvella se houkuttelee paljon enemmän!

  VastaaPoista
 12. Emonen, kesäiltoina ulkona puutarhassa vietetyn päivän jälkeen väsyttää sen verran, ettei kirjaan jaksa keskittyä :)) Jonkun hömppäleffan pariin hetkeksi, sitten unten maille. Kesäisin on kiva herätä aikaisin.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.