06 marraskuuta 2015

Lime green


Hydrangea paniculata 'Limelight'Ennen - aikaisin keväällä
Limenvihreä on raikas ja valoisa keväinen väri. Varjoisassa nurkkauksessa se loistaa iloisesti auringon lailla. Jättipoimulehti, suikeroalpi, keltajapaninangervot, kultahumala ja keltakirjokanukka ovat oikein kiva lisä minun vihreässä valtakunnassani. Tykkään nimittäin eri vihreistä sävyistä, kukinnalla ei niin väliä.

Jostain puutarhasivustolta sain idean muotoilla pienet japaninangervot palleroiksi. Ja toden totta, aika kivalta näyttää! Kasvuvoima on tosin aika hurjaa, niin että parturoimassa saa olla tuon tuostakin. Leikatessa menettää kukinnan, mutta mielestäni eivät vaaleanpunaiset kukat kovin hyvin tuohon lehdistön väriin istukaan.

3 kommenttia:

 1. Hei! Upeita kuvia muissakin postauksissa, mutta jätän kommentin tähän, koska kasvit nyt vain ovat kaikista upeimpia. :) Limenvihreä näyttää tosiaan raikkaalta ja aurinkoiselta väriltä ja olen aivan samaa mieltä, että vaaleanpunaiset kukat eivät ehkä tosiaan olisi hyvä yhdistelmä tuon vihreän kanssa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen blogi sinulla! Liityin lukijaksi hetki sitten Bloglovinin puolella! Tulen tutustumaan tähän vielä uudestaan paremmalla ajalla. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu Kesäkukka! Vuoroin vieraissa - niin se menee :) Itselläsi myös hieno blogi!

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.