11 marraskuuta 2015

Oppia ikä kaikki

Kun eksyin alkusyksystä blogimaailmaan olen ihastellut joidenkin bloggaajien fantastisia kuvia. Todella upeita otoksia monellakin, voi että! Olen tuntenut itseni jotenkin kielipuolipotilaaksi, koska itsellä ei ole ollut oikeanlaista kuvauskalustoa. On ollut halu ilmaista jotain myös kuvin, mutta mielikuva ja toteutus ovat olleet valovuosien päässä toisistaan. Olen saanut aikaiseksi varsin huonoja kuvia. Puutarhakuvieni taso vaihtelee eikä matkakuvia ole tallessa ollenkaan... Tietokoneenikin oli aivan kaputt, ei sillä mitään saanut aikaiseksi...

MUTTA, MUTTA... Kävinpä puolison apajilla!

Ensiksi omin käyttööni hänen kakkoskoneensa. Se on Apple, joten käyttöön on ollut hiukan totuttelemista... Mutta alkaa jo sujua ja se toimii. Toisekseen omin itselleni hänen kameransa, koska hän itse ei sitä juuri käyttänyt. Se on Samsung nx1000 ja opettelen sitä nyt käyttämään. Olen aika innostunut... Kolmanneksi latasin itselleni kuvankäsittelyohjelman, jonka lumoihin jo pika pikaa jouduin. Siinäkin riittää opettelemista...


Eli blogin aloittaminen on tuonut minulle jo heti alkuun montakin kivaa asiaa. Kenties saan valokuvaamisesta uuden innostavan harrastuksen! Tuntuupa todella mukavalta ja haasteelliselta.

Tässä ensimmäiset uunituoreet uudella kameralla ottamani kuvat. Paljon on oppimista, mutta tästä se lähtee!

2 kommenttia:

 1. Hei! Minusta puutarhakuvasi ovat olleet kauniita, mutta kyllähän nämä ovat aivan ihania. Tällaisena harmaana päivänä suosikkejani ovat värikkäät lehdet ja tuikkulyhdyt.
  Aloitin oman blogini ajatuksella, että tekstit ja kuvat ovat suunnilleen yhtä tärkeitä, mutta jotenkin jäin kuvaamiseen koukkuun. Mitä enemmän (varsinkin) ulkona kuvaa, sitä enemmän kaunista ja kiinnostavaa tuntuu löytyvän.
  MakroTex-haaste (johon osallistun) tiistaisin on tosi kiva haaste, aina kiinnostavat aiheet ja paljon ihailtavaa osallistujien blogeissa. Ensi viikon aihe on "aamupala". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Sara! Sinä olet niin tavattoman taitava kuvaaja... Osallistuinpa nyt Pienen linnun marraskuun haasteeseen ja kykyjeni mukaan seuraaviinkin :) Hauskaa!

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.