05 marraskuuta 2015

Drama queen


Innostuin joitakin vuosia sitten mustista, tai ainakin hyvin tummista kukkasista. Hankin tämän Karen Plattin kirjankin, joskin itselläni on joku aikaisempi painos, erilaisella kannella.

Dramaattisin mustista kukistani on ollut ehdottomasti Salkoruusu - Alcea rosea 'Nigra'. Sehän on periaatteessa 2-vuotinen, mutta saattaa säilyä perennamaisena kun leikkaa kukkineet varret ennen siementen kypsymistä.
Tätä en ole löytänyt kerrottukukkaisena lajikkeena, vaikka hyvin tummanpunaisia kerrottuina löytyykin.

Taimetin uusia ensi kesäksi. Toivottavasti talvehtivat ja kukkivat puutarhassani dramaattisesti.

2 kommenttia:

 1. Minullakin on ollut tuo musta kausi ja tykkään vieläkin kovasti varsinkin tummalehtisistä kasveista, niitä on kiva yhdistellä muihin. Ihania akileijoja sinulla tuossa toisessa postauksessa ja heiniä! Koristeheinät ovat niin kauniita ja pitkälle syksyyn ilona. Kiva blogi sinulla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tutustua Kurjenkello!
   Olen sen verran uusi täällä blogimaailmassa, että vasta tutustun blogeihin ja niiden kirjoittajiin. Heinistä tykkään kovasti minäkin. Harmikseni monet ovat yhden kesän iloja tai muuten hyvin lyhytikäisiä.

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.