01 marraskuuta 2015

Kierrätyskoristeita

Minulla ei ole katettua kuistia. Syys / talvi-istutuksille ei siis yhtään lumelta suojattua paikkaa. Monena vuotena olen kuitenkin istuttanut wanhoihin rautapatoihin kanervaa ja callunaa, somistellut niitä hienoin havuoksin...

Mutta yhtä tyhjän kanssa! 
Ensimmäiset lumisateet peittävät heti kaiken, kuorruttaen ihanaiset istutukseni valkeaan vaippaan. Tänä syksynä en tehnyt yhtään varsinaista istutusta talvea varten.


Pihasinger 
näytti loppukesästä tältä. Koristekaalit ja limenvärinen suikeroalpi ovat jo kylmästä kärsineet, mutta kohtahan lumi peittää armeliaasti tuonkin... Teräksisen kaukalon olen löytänyt vuosia sitten romukaupasta. Tarkoitus oli pitää sitä mökkimme laiturilla astianpesupaikkana, mutta siinä olikin vuoto, eli juuri sopiva istutustarkoituksiin...


Kolme wanhaa rautapataa...
Lapsuuskodista peräisin - kesällä kesäkukkia, syksyllä syysistutuksia.

Mutta tänä kesänä muutin niitten istutukset pysyviksi: keskelle pienet tuijat ja ympärille keltapeippiä.

Saapa nähdä miten talvehtiminen sujuu... Tuijat olivat edullisia ja keltapeippi on katoamaton luonnonvara - joten en siis paljoa menetä vaikeivät talvehtisikaan.

Keltapeipin väliin jotain pirteää kesäkukkaa väriä antamaan...

Ruostuneet rautatuolit
ovat meillä myös päätyneet puutarhakoristeiksi...

Jäljistä päätellen linnut niissä viihtyvät... Ehkä myös meidän pihakurre....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.