01 joulukuuta 2015

Kauneus - Makrotex-haaste


Pienen linnun Makrotex-haasteena on tällä viikolla kauneus tai komeus. Komeuden yhdistän maskuliinisuuteen tai johonkin isoon ja vaikuttavaan, ehkä pömpöösiinkin asiaan... Komeaa miestä ei ole malliksi eikä muutakaan komeaa ympärillä, joten valitsen kauneuden.


Itselleni kaunista juuri nyt on puhtaan valkoinen väri ja fengshuijattu ympäristö. Marraskuun kollaasissa jo kerroin, että vihdoinkin olohuone on saanut uuden ilmeen. Kotini ei ole valkoinen, ei mitään white on white -tyyliä ollenkaan. Nuorena minulla oli yksi musta-valko-kromi-ultramoderni -kausi. Sittemmin olen antanut sijaa kodikkuudelle, väreille ja runsaammalle sisustukselle.


Mutta juuri nyt silmäni lepää seinien valkoisuudessa. Näkyvissä on paljon valkoista pintaa. Ripustimme seinille vain muutaman taulun, sillä nyt nautitaan ainakin hetki tästä rauhallisuudesta. On mieltä tyynnyttävää - ja puhdasta! Jokaikinen pölypesä on nuohottu, liiat tavarat karsittu.


Valo on vähissä, luonnonvalo minimissään... Kamerassani ei ole ulkoista salamaa, joten kuvista ei oikein välity kokemani. Harmaalta näyttää kuvissa, onneksi luonnossa ei!


Muitten käsitykseen kauneudesta tai komeudesta voit tutustua täällä.

6 kommenttia:

 1. Tunnelmallista ja kaunista.

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan näytä harmaalta. (Tulisitpa meille) Kaunista on toden totta!

  VastaaPoista
 3. Kaunista on. Valkoinen on hieno kontrasti sisustuksen muille painopisteille. Se vaatii lämpimiä kontrasteja, muuten lopputulos jää helposti kalseaksi. Sinulla on kaunis koti.

  VastaaPoista
 4. Kaunista, tunnelmallista, jouluista

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille mukavista kommenteista! Tuo peili on Ikean, sain sen mieheltä syntymäpäivälahjaksi monta vuotta sitten.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.