27 joulukuuta 2015

Dagen efter - julen

Pyhien jälkeen on aina vähän pöllämystynyt olo. Niin nytkin. On syöty ja seurusteltu, syöty ja seurusteltu... Ja ulkoilut minimissään vesisateen takia. Tänään laskeudutaan ihanaan arkeen, sillä arki on minulle kyllä mieluisinta. Eikä tänään ole yhtään mitään valittamista!

 • Aivan huikea kirkas pakkassää, meillä - 7C.  Maassa hivenen lunta, sen alla ei liukasta missään, ei tuulta, aurinko paistaa! Olipa kiva aamulenkki, tämän talven ensimmäinen pakkassäässä.


 • Juuri syötiin puolison kanssa viimeiset jouluruuat.  Kerrankin on osattu ostaa ja laittaa sopivasti eikä tarvitse laatikoita koko kevätkautta syödä. Viimeinen konvehtirasiakin hyvää vauhtia tyhjenemässä... • Takassa tuli, kädessä kirja. Aika rentoutua ja laskeutua vuoden viimeiseen viikkoon. Mietiskellä ajatuksia alkavalle vuodelle...
 • Mutta ehkä ensin pienet nokoset!

6 kommenttia:

 1. Rentouttavia välipäiviä! Minä kyllä jatkan vielä joulun viettoa. :) Onneksi jouluruokia ja konvehteja riittää.
  Mukavaa loppuvuotta! Kevättä kohti ollaan jo menossa...

  VastaaPoista
 2. Todellakin näin on hyvä olla ja ihan hyvä, että arki huomenna. Me katkaisemme jouluruoat tänään pizzalla, meillä ei ole niin perinteinen joulupöytä, joten niistä antimista saa hyvän ja maistuvan pizzan poron ja kinkun kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihana ajatus - Kevättä kohti! Suon kaikille ilomielin joulunvieton vaikka Nuuttiin asti, mutta ei ole minun juttu:) Tunnelmallisia jouluisia välipäiviä sinulle Sara! Ja Ullalle mukavaa arkea!

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä kuvia :-)

  Upeaa arjen alkua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Tuossa takkatulen lämmössä lojuttuani menivät aivotkin ns. narikkaan :) Mutta ihanaahan se oli, huomenna pontevasti arkeen.

   Poista
 5. On se joulusyöminen ja -oleminen ihan mukavaa. Mutta onneksi loppuu aikanaan.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.