13 joulukuuta 2015

Upeaa kukkataidetta
Netissä sattui silmiini aivan upeita Nancy Medinan kukkamaalauksia, jotka varmaankin puutarhaihmisiä ilahduttavat kovastikin nyt pimeimpänä vuodenaikana. Enemmän Nancysta, taulujen tekijästä voit lukea täällä.

Named one of the best floral and botanical artists by American Art Collector magazine, Nancy is a master signature artist and instructor for the Dallas Arboretum whose paintings and videos are collected around the world. Put a little joy in your brush and join her for a workshop in Europe and the US!


Nautitaan silmillämme!


Kuvat Nancy Medina Art

4 kommenttia:

 1. Unohdin postauksen tekstissä mainita, että ihailin kovasti sitä tanskalaista rouvaa, jonka puutarhasta ja kukkamaalauksista oli muutama vuosi sitten televisiossa ohjelma / sarja. En enää valitettavasti muista hänen nimeään. Muistaako joku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan itse: hän on Anne Just, mutta hänen nettisivuillaan ei ollut kuvia maalauksista. Pienen virtuaalikierroksen kukkataulujen maailmaan voi tosin tehdä haulla 'floral paintings'. Kaunista!

   Poista
 2. Kyllä ne ovatkin ihania! Valoa ja värejä, suunnilleen vastakohta sille mitä suomalaisissa puutarhoissa nyt näkyy. :)
  Tunnelmallista uutta viikkoa! Kymmenen päivää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on joskus ollut suuria luuloja :)) Että maalaisin puutarhani kukkia, mutta eipä helposti onnistu. Ehkä ikivanhana voisin vielä yrittää!

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.