22 toukokuuta 2016

Suosikkitulppaani!
I think this small & modest Tulipa sylvestris is my favourite among all highly breeded and large flowered bright colored tulips. It is so joyful and grows with delicate arching stems, nods its flowers shyly until they open. And they increase year after year! Isn't it lovely.

Olen katsellut tänä keväänä syksyllä istuttamiani isokukkaisia & jalostettuja tulppaaneita. Kaikki myöhäiset eivät vielä ole avautuneet, mutta voiton taitaa siltikin viedä tämä ihastuttava metsätulppaani - Tulipa sylvestris! Se on pienikukkainen, kauniisti kaartuva ja nuokuttaa ujosti kukintoaan kunnes se avautuu.


Olen saanut tätä muutaman sipulin kirjekuoressa puutarhatutulta, ja se on vuosi vuodelta hiljakseen lisääntynyt. Taitaa olla hyvänmakuinenkin, koska jänikset popsivat kukat melkein joka kevät - varret vain jäävät! Tänä vuonna ihmeekseni nämä saivat rauhassa kasvaa ja avautua. Olenkin saanut ihailla jo pitkään niiden iloista, mutta silti herkkää kukintaa.Aurinkoa viikkoosi!
Have a sunny Week!

- riitta -


8 kommenttia:

 1. On todella kaunis tulppaani. Minulla on sitä puutarhassa ensimmäistä vuotta. Harmikseni vain istutin sipulit vähän väärään paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva ylös ennenkuin kuihtuvat ja vaihda paikkaa Sussi. Olen suorastaan rakastunut tähän...

   Poista
 2. Kaunis tulppaani!
  Minua harmittaa, kun jänikset on käynyt syömässä
  Kaikki mun tulppaanit!
  Hyvää maanantai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänikset on kyllä vihonviimeisiä! Yksi iso rusakko meilläkin pyöri, mutta tosiaan jätti vaihteeksi tulppaanit rauhaan. Sen sijaan kalusi kyllä mun nuoret Suviruusut!

   Poista
 3. Lindas estas belas flores amarelas.
  Um abraço.

  VastaaPoista
 4. Mun viime syksynä Hankkijalta saamani tulppaanit ovat jotain kerrostulpaneja ja nyt tosi räjähtäneen näköisiä kun aukesivat ;) Ihania siis, kuten nämäkin <3

  VastaaPoista
 5. Oh pretty, such is the loveliest time of the year isn't it?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is lovely indeed Kirsty! The nature is so beautiful and vigorous again! Happy week!

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.