21 toukokuuta 2016

Omppupuun lumoa
Jotain aivan outoa tässä keväässä on. Talvi vei kasveja, toisaalta taas jotkut kasvit kukoistavat kuin ei koskaan ennen. Täpösen täynnä kukkia minua ilahduttaa myös tämä meidän ikivanha omppupuu.
Puu on istutettu joskus 50-60-luvuilla, jo hyvin vanha siis, mutta se on hyväkuntoinen ja kauniin muotoinenkin.  Puu on tavattoman iso ja korkea, joten eipä se suostu kiltisti kuvaan. Eli kovin tasokasta kuvaa en siitä saa...


Me ollaan asuttu tässä 15 vuotta ja koskaan ennen ei näin huikeaa kukintaa ole ollut! Kyllähän tämä hurmoksiin vie - ihanaa... Saapa nähdä tuleeko omenoita myös. Lajike ei ole tiedossa, mutta isoja ja hyvänmakuisia ovat olleet.


Mukavaa viikonloppua!

- riitta -

2 kommenttia:

 1. I try to learn the word omppuupuun!!!!
  Remembers me of our POMPÖS.

  I love your langugage, even that I do not understand any word.
  Now I begin with learning omppupuun.

  Herzlich Pippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppupuu is Apfelbaum :) That is colloquial language, spoken language... In written standard language it would be omenapuu :)

   Ich glaube dass ich auch ein Paar Worte kennenlerne... Ich habe Deutsch in der Schule drei Jahren gestudiert aber alles vergessen...
   LG riitta

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.