20 toukokuuta 2016

Pientä sievää maljakossaTainan Kukkailotteluun osallistun tällä viikolla pienellä lemmikkikimpulla. Lemmikit kukkivat juuri nyt sinisenään kukkapenkeissä ja pensaitten väleissä. Jonkun verran näkyy myös vaaleanpunaisia ja valkoisia, kimppuun poimin kuitenkin vain sinisiä.Materiaalit: lemmikkejä, rönsytiarellaa eli pitsimyssyä, nuokkuhelmikkää, muutama nukkapähkämön lehti ja mansettina kielon lehtiä. Meillä kasvaa hurjasti kieloa, mutta ne eivät juuri kuki. Enpä tiedä miksi. Nuokkuhelmikkä on ihana hento & herkkä heinä. Se on luonnonvarainen, mutta oman alkuni olen kasvattanut siemenestä. Helmikkä oli harmikseni vielä aika nupussa.Maljakkona toimii pieni halpa lasikannu. Ehkä illalla voin sytyttää tuikun...


Kukkailottelua emännöi siis Taina Mansikkatilanmailla.
Klikkaa ja ihastele muidenkin viikonloppukimppuja!

14 kommenttia:

 1. Onpa todella suloinen kukkakimppu!
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana kimppu, sinä sitten osaat tehdä näitä hurmaavia asetelmia. <3

  VastaaPoista
 3. I love it. I think you have green fingers ( we sau that here about people how have talent for gardening and flowers etc).
  http://momentsfrozentime.blogspot.nl/

  VastaaPoista
 4. Suloinen pikku kimppu ja lemmikit ovat suloisuuden huippu. Kukkakimppu on kuin pesässä tuolla lehtien keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sini :) Kielon lehdet ovat kestäviä ja helppoja käyttää.

   Poista
 5. Aivan mahtava päästä sun oppiin!<3 Täytyy kokeilla! Sain samalla vastauksen myös kysymykseen, jota en ehtinyt kellekään esittää.:) Mietin kuumeisesti, mitä tuli viime keväänä istutettua. Rönsytiarellaahan se oli!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Taina :) Rönsytiarella on tosi söötti ja kukkii tänä vuonna valtavasti. Sain sitä taimivaihdossa ja se on levinnyt hyvin. Jaoin sitä jo toisiin paikkoihin.

   Poista
 6. Tulipa sievä kimppu! Meillä ei lemmikit vielä kuki kovin isolla alueella, muutaman huomasin eilen kellarin vieressä.
  Hyvää, aurinkoista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe - kyllä näistä pienistäkin kivaa söpöä saa! Hyvää viikonloppua!

   Poista
 7. Todella upean kaunis kukkakimppu! Lemmikki on kyllä kaunis ja jotenkin niin herkkä kukka. Sitä oli lapsuudenkodissani puskien juurilla ja kukki siellä ihan valtoimenaan. Jos oikein muistan, lemmikit oli istutettu (vai kylvetäänkö ne?) juuri ennen vanhempieni häitä ♥ Tykkään erityisesti tuosta vaaleansinisestä lemmikistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!
   Enpä muista kylvinkö vai sainko taimena jostain taimivaihdosta... Kun lemmikin kerran on puutarhaansa saanut, se kylväytyy itse ja lisääntyy. Lemmikki menee tosi rumaksi kukinnan jälkeen ja nyhdänkin ne kompostiin. MUTTA pitää sietää rumuutta hetken aikaa, että siemenet ehtivät kypsyä... Ennen kompostiin heittämistä karistellaan siemenet halutuille paikoille - ja kas, lemmikkikanta on turvattu :)

   Poista
 8. Komea, mutta samalla niin herkkä kimppu!

  VastaaPoista
 9. Upea kukkakimppu! Lemmikit ovat niin suloisia.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.