04 tammikuuta 2016

Sormivaleangervon elämää


Sormivaleangervo - Rodgersia aesculifolia - on rehevä lehtiperenna. Minulla se viihtyy puolivarjossa puutarhan kosteimmassa osssa. Uudet lehdet ovat ruskehtavan vihreät. Kukinto ei ole kovin näyttävä, yleensä sen leikkaankin jossain vaiheessa pois.

Pitäisi joskus hankkia myös tummalehtinen liuskavaleangervo - Rodgersia podophylla. Sen lehtien väri on tavattoman kaunis.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, kun postasit yhdestä mieleisestäni lempikasvistani. Valitettavasti Ruusunmekko on liian paahteinen sormivaleangervolle, mutta olen yrittänyt muutamaan paikkaan häntä istuttaa. Ei hän oikein viihdy, mutta onneksi ystävien puutarhoissa saan nauttia tuosta kauneudesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusunmekko, meillä on myös paahteista, vain muutama paikka tälle sopii. Niinpä olen vaihtanut liikoja sormivaleita tuttujen kanssa.

      Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.