01 elokuuta 2018

It's Cherry Time!


Monena kesänä on käynyt niin, että linnut ovat ehtineet minua ennen,
ja oma kirsikkasaalis on jäänyt vähäiseksi.
Kirsikkani ovat aika hapanta sorttia, joten keitin niistä nytkin mehua
ja annostelin sopiviin annosboxeihin tulevia kirsikkarahkakekkereitä varten.
Kirsikkarahka on aivan ihanaa eikä niin makeaa kuin esim. ostojäätelö.
Makeuttajana käytän Steviaa, vähemmän kaloreita ja terveellisempää.
...
Usually the birds eat up my cherries before I notice they are ripe.
My cherries are sour, so I cook them into juice and use as such or in deserts.
Cherry quark is my favourite - now I have many just right portions in my freezer
ready for my Cherry Quark Fiestas!
As sweetener I use Stevia - less calories & healthier.



Mukavaa sadonkorjuuaikaa! - Happy harvesting!

26 kommenttia:

  1. Dear Riitta,
    your cherries look very delicious, even though they are sour. I wish you a happy evening and
    love
    Eda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherries are so good! Have a nice evening you too Eda <3

      Poista
  2. Yummie Yummie Yummie! I have loads of cherries in my freezer as well, as I got different from neighbours during June and July. We have yellow ones as well and they are also very sweet.
    And quark desserts are my everytime favourites. I also love quark with my selmade applemark and cinnemon...just so delicate!
    Happy August Riitta!
    Hugs, Susi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guess what Susi - I had my first Cherry quark tasting of the season - and it was sooooo good! Quark is great & healthy ingredient, can be eaten with a good conscience :) Happy August Susi!

      Poista
  3. Meilläkin on kirsikka-aika.
    Makea lajike ei makeutusta kaipaa. Mehun lisäksi pakastan kokonaisia kirsikoita veden ja sherryn sekoitukseen, jonka käytän mehun tapaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kaiken ihanan korjuuaika :) Ihailen ahkeruuttasi ja viherpeukaloasi. Isäntä joutuu uudelle poimintakierrokselle huomenna, jos linnut eivät ehdi ensin!

      Poista
  4. Se ven muy buenas riitta. Las mías son muy dulces y suelo hacer mermelada. Un beso y buena cosecha.

    VastaaPoista

  5. Nämä näyttävät herkullilta! Minulla on joitain pakastimessa, mutta en kasvattanut niitä. :)

    VastaaPoista
  6. Hi Riitta,
    your Cherries look beautiful :O) It is great, you got a lot th frrze for Cherry-Quark parties :O)
    Have a lovely day, my dear friend,
    sending Love and hugs, Claudia xo

    VastaaPoista
  7. Your cherries are mouth-watering! This year I did not taste any of our few, as I was in Italy when they got ripe... so Risto ate all.

    VastaaPoista
  8. As cerejas são deliciosos e irresistíveis.e.
    Um abraço e continuação de boa semana.

    Andarilhar
    Dedais de Francisco e Idalisa
    O prazer dos livros

    VastaaPoista
  9. Oi ihanuus mitä kesäherkkuja, kirsikat on niin hyviä! Mukavaa alkanutta elokuuta♥

    VastaaPoista
  10. Oh, dearest Riitta, so delicious cherry-photos! Here in Austria the Cherry time was this year very early - in June... (because we had such a hot springtime) and is over since weeks. What a pitty, because I love cherries... But luckily we had the delicious cherrys-plums...
    Hugs from here, Traude
    https://rostrose.blogspot.com/2018/07/bunter-sommer-2018-gesundheit-kultur.html

    VastaaPoista
  11. How I love cherry season. It's almost over here, but there's still a bowl of the sweet juicy ones in the fridge. The sour ones have such great flavour for cooking. Your cherry photos are beautiful.

    VastaaPoista
  12. Die Kirschen, liebe Riitta, sehen so lecker aus.
    Kirschsuppe mit Eierklößen ist der Favorit unserer Familie bei dieser Hitze.
    Liebe Grüße
    Edith

    VastaaPoista
  13. Ai että näyttää herkulliselta. Kauniit sato kuvat!
    Stevialla makeutettuja karkkeja tulee ostettua.Pientä totuttelua vaati sokerin jälkeen, mutta nyt menee ihan täydestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt siirtynyt Steviaan, tosiaan maku aluksi vähän outo. Olisi hurjaa tietää kuinka monta grammaa sokeria on jäänyt syömättä!

      Poista
  14. Herkulliselta näyttää! Kirsikoissa on kyllä kaunis väri. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja rahkasta tulee ihanan värikästä myös <3

      Poista
  15. Kiitos kutsusta, koskas tulen syömään kirsikkarahkaa? Rakastan kirsikoita, rakastan rahkaa, rakastan hyvää seuraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulet sitten kun pysyn tolpillani ja huusholli on vähän paremmassa kunnossa :) Rahka-aineksia on nyt koko talveksi!

      Poista
  16. Kirsikat on niitä marjoista parhaita 🍒
    Olisipa oma puu ! (Ja kun vielä saisi sen suojatuksi linnuilta.)
    Herkulliset kuvat 🍒🍒

    VastaaPoista
  17. Voi miten herkullista ja kaunista.

    VastaaPoista
  18. Herkulliset kauniit kuvat kirsikkasadosta!

    VastaaPoista
  19. Ihania kirsikoita - suu makeaksi ja kirsikankivet mäkeen.

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.