14 syyskuuta 2021

Krapu W 37 - Uni-ikkuna / Sleep Window


UNI-IKKUNA

Uni-ikkuna on kuulemma se hetki, jolloin nukahtaminen on helpointa. Jos ei mene silloin nukkumaan, uni-ikkuna pamahtaa kiinni ja suostuu avautumaan vasta puolentoista, parin tunnin päästä.

Huonouninen Lissu päätti testata ja meni petiin kun alkoi nukuttaa. Hän levitti kasvoilleen ravitsevan yövoiteen, asettui selälleen ja rentoutti kehonsa. Minuutit kuluivat eikä nukkumattia kuulunut. Lissu turhautui, nappasi kuulokkeet ja alkoi kuunnella kesken olevaa dekkaria. Kello tuli kolme, kello tuli neljä, aamuyö kului roistoja jahdatessa, uni-ikkunaa miettimättä! Jännittävä juoni piti hereillä eikä roistojen seurassa tuntunut yhtään yksinäiseltä.

Lehti kolahti luukusta. Työpäivä menisi täysin zombiena, mutta eiköhän se riivatun uni-ikkuna avautuisi illalla jo seitsemän kahdeksan pintaan! 



SLEEP WINDOW 

The sleep window is reportedly the moment when falling asleep is the easiest. If you don’t go to bed then, the sleep window will close and opens only after a couple of hours. 

Lissu had sleeping problems and decided to test. She went to bed when she began to feel sleepy. She applied a nourishing night cream on the face, lied on her back and relaxed the body. Minutes passed, no sandman in sight. Lissu got frustrated, grabbed the headphones, and began listening to the pending detective story. It was three o'clock, it was four o'clock, small hours were spent chasing villains, without thinking of the sleep window! The exciting plot kept her awake and she didn’t feel any lonely in the company of villains.

The newspaper bumped on the floor. The work day would go as a complete zombie, but wouldn’t that posessed sleep window open in the evening as early as seven to eight o’clock pm!

Krapua vetää SusuPetal. Viikon 36 krapusanat ovat levittää, yksinäinen, aamuyö.
Crab words for the week 37 are apply, lonely, small hours.

Free photos from Pexel

❤︎❤︎❤︎
#der natur donnerstag #garden affair #gartenglück #image-in-ing #krapu #makrotex 
#my corner of the world #tuesday’s treasures #t in die neue woche #wednesday around the world

12 kommenttia:

 1. ...sometimes I must miss the sleep window.

  VastaaPoista
 2. Voihan uni-ikkuna! Siihen jos joskus pääsisi pujahtamaan, on kyllä niin liikkuvaista sorttia, ettei koskaan tiedä, missä päin luuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siitä ei tiedä, missä se milloinkin luuraa! Eikä todellakaan kannattaisi lukea dekkaria tai trilleriä, jos aikomuksena on nukahtaa. Toivottavasti Lissu oppi jotain tästä valvotusta yöstä.

   Poista
 3. Se uni-ikkuna toimii kummallisesti. Luen kirjaa sängyssä ja silmät alkavat lusahdella ja taidan käväistä jo unten maillakin. Laitan kirjan pois, sammutan valot ja vedän peiton korviin. Sitten onkin ihan pirteä olo, se uni karkasi ikkunasta jonnekin..... Näin käy toisinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu juttu tuo. Joskus havahtuu siihen, että äänikirjasta on mennyt pitkä pätkä ohi. Tasan ei käy nämä onnenlahjat: miehellä on uni-ikkuna auki aina kun itse haluaa!

   Poista
 4. Ihanat nuo kuvat ja tarina itsessään oli niin kuin mun nuoruudesta, jolloin luin vielä sängyssä. Mutta se oli lopetettava pian, sillä pirteys sen kuin lisääntyi yön edetessä. Uni-ikkuna on kaunis ilmaus <3

  VastaaPoista
 5. Töihin ei kannattaisi zombiena lähteä ainakaan omalla autolla. Ja toivottavasti bussikuskille on ollut paremmat unet😀

  VastaaPoista
 6. Dekkarit ovat minun unilääkettäni. Mutta se hemmetin uni-ikkuna kyllä ohittuu pienellä torkahduksella ja taas lukeminen jatkuu. Harvoin osaan olla niin viisas sen ikkunan aikana rupeaisin nukkumaan. Taitaa olla pesun tarpeessa sekin ikkuna :)

  VastaaPoista
 7. Lissu ei ole yksin.
  En edes tiennyt sen otollisemman hetken olevan nimeltään uni-ikkuna.
  Onnekseni itselläni se hetki on, kun suljen silmäni.

  VastaaPoista
 8. Hay que disfrutar de esos momentos. Besos.

  VastaaPoista

Thank you for your comment ♥ All comments containing an advertising link shall be removed.

Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja sekä Googlen sivulta.