23 huhtikuuta 2016

Turhautumisten lauantai


Olin aikeissa mennä ulos siirtelemään levinneitä tellimoita - mutta räntää satoi tuutin täydeltä! Eli ei huvittanut sitten yhtään. Ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa kameran pitempää putkea, ja aika hauskasti se toimikin. En ole siinä luulossa, että nämä tipukuvat mitään erinomaisia ovat :) Mutta ne ovat elämäni ensimmäiset - ja mallinakin oli vain pulu! Sepelkyyhkyt & kumppanit saapuivat vasta kun olin tullut sisälle....


Albina plena sentään pukkaa betoniverkkotornissaan nuppua!

7 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, vaikken puluista yhtään pidäkään. :)
  Nyt on vielä lunta/räntää luvassa, mutta jospa sen jälkeen kevät saapuisi oikein kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En paljon avaudu täällä blogissani huonoista päivistäni, mutta tämä on yksi :) Oikea huonon tuulen ja turhautumisen päivä! Toivottavasti huomenna sujuu elämä paremmin!

   Poista
 2. Kieltämättä turhauttavaa tällainen sää. Vuoroin vettä, räntää ja rakeita, välissä hiukan aurinkoa. Mutta vaan niin vähän, ettei paljon pihalle tee mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelju, kylmä ja räntäsateinen päivä, eilen ja tänään. Ja niin kuin ihana keväthurmos jo valtasi mielen toissapäivänä! Tätä tämä kevään tulo on!

   Poista
 3. Hello, great series on the pigeon. They have some pretty colors on them! Happy Saturday, enjoy your weekend!

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat! Lämpöä odotellaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Koville ottaa tämä kevään hitaus.

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.