30 huhtikuuta 2016

Aika pateettista!Kukkailotteluako pitäisi olla? Melko vaisulta näyttää näin vappuaattona. Kulunut viikko oli niin kylmä, ettei mikään kasvu puutarhassa edistynyt. Löysin kokonaista 3 edes vähänkään avautunutta narsissia, muutaman pienen jakautuneen tulppaanin ja pari varrellista vuorenkilpeä. Lisänä muutama idänvirpiangervon oksa, sekä tuoksukurjenpolven, unikon ja vuorenkilven lehtiä. Eipä siitä kummoista saanut.Tiedoksi vielä kaikille: minullahan on tuo sabötööri täällä kotona - kissa joka syö sisällä kaiken vihreän! Leikkokukat, kukkivat ruukkukukat, viherkasvit, tomaatit, omenat... Sissi on syy miksi en satsaa sisäkukkiin, vaan teen ilokseni puutarhan antimista kimppuja terassille.

Se häiritsi myös tätä aamuista valokuvaussessioita niin että vähän epäskarppi oli saalis. Tässä todiste tuosta väijyjästä.


Ja vielä kuva jouluisesta hyasinttien turvakodista! Näin meillä ihailtiin joulukukkia! Ei voi mitään, mutta katti on silti ihana ♥Linkitän Kukkailotteluun, jota emännöi Taina Mansikkatilan mailla.
Minun kimppuni päätyy terassin pöydälle. Toivottavasti tarkenemme siellä simat juoda!
Hauskaa Vappua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kauniin kimpun olet saanut aikaan <3
  Meillä taas koiruudet 'auttavat' ulkona kukkapenkkien hoidossa....täytyy taas kaivaa aidat esiin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkakimppu!! Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään pateettista vaan kekseliästä ja hienon kimpun sait tehtyä. Sissi kruunaa kuvan. <3

  VastaaPoista
 4. Wau! Sinussa on selvästikin floristin "vikaa"! Upea kimppu, jossa olet käyttänyt taitavasti oman pihan antia.<3 Eipä tulisi itselläni edes mieleen käyttää esim. vuorenkilven lehtiä kimpussa. Kiitos ihanasta inspiraatiosta Riitta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaille kivoista kommenteista!

   Taina, vuorenkilven lehdet ovat loistavaa kimppukamaa ja ne kestävät tosi pitkään. Kesällähän on kiva käyttää eri värisiä kuunliljan lehtiä. Ne kuihtuvat nopeammin mutta kauniita minusta. Mukava jos sait vinkkiä, lisää tuleepi :))

   Poista
 5. Lohdukseni kuulin Mansikkatilan mailla -blogin #kukkailottelua ihmetellessäni, että muillakin on avuliaita kissoja. Linkkasin kirjoitukseni Ananasaika-blogin juttuuni: http://ananasaika.eu/viiksivallujen-kukkailottelua/

  Iloa helmikuuhun!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi - Thank you for your comment ♥ All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja. Blogger-blogina Floral Passions noudattaa Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja sekä Googlen sivulta.