13 huhtikuuta 2016

Ommelten välinen aika - Teemalla tänään!Teemalla alkaa tänään espanjalainen minisarja El tiempo entre costuras - Ommelten välinen aika. Sarja perustuu María Dueñasin menestyneeseen, vuonna 2009 julkaistuun romaaniin.

Luin kirjan tuolloin melko tuoreeltaan espanjaksi. Muistan pitäneeni siitä paljon.

Pari linkkiä aiheeseen, englanniksi ja espanjaksi.

Minusta on hienoa, että Teemalla voi katsoa jotain muutakin kuin amerikkalaisia ja englantilaisia sarjoja. Velvetkin oli aika hieno ja inhimillinen. Huomasin että tässä uudessa esiintyy tuttu Velvetin söpöliini, Peter Vives.


Ommelten välinen aika (El tiempo entre costuras), Espanja 2013. N: Adriana Ugarte, Peter Vives, Hannah New, Elvira Mínguez, Rubén CortadaKirjasta ovat bloganneet mm. Kulttuuri kukoistaaKirjan jos toisenkin ja Nannan kirjakimara.

María Dueñas
El tiempo entre costuras 2009
Ommelten välinen aika
Suomentanut Sari Selander
WSOY 2013

2 kommenttia:

  1. Sí, me encanta de verdad que podamos mirar también series españoles. Además estoy interesada de la historia España con su trágico Guerra Civil. He escrito sobre algunos autores españoles en mi blog de libros: www.kirjaviekoon.blogspot.fi

    Gracias por su comentario, qué tenga un día precioso.

    VastaaPoista
  2. Katsoin koko sarjan ja tykkäsin kovasti. Todellakin erilaista kuin nämä "hömpät" joita tulee joka kanavalta.

    VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥ DANKE für dein Kommentar ♥

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Privacy policy ja Googlen sivulta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...