04 toukokuuta 2022

Krapu w 18 - Dear Sisko,


Hyvä Sisko,

Olen seitsemänkymppinen vanhapoika Ristiinasta. Otin Juulian emännöitsijäksi ja luokseni asumaan, kun se oli avioeronsa jälkeen tyhjän päällä. Juulia on ilo silmälle, nätti ja pirtsakka nainen, minua paljon nuorempi, vaikka eihän Juulia minua 'sillä silmällä' katso. Ei poikkinaista sanaa tähän päivään asti.

Nyt Juulia on antanut korttirinkini pojille porttikiellon. Me ollaan ihan siivosti, ei pelata rahasta eikä savuteta, vaikka pienet plöröt otetaankin. Sitten Juuliaan on iskenyt siivoushulluus ja konmaritusvimma. Kaatopaikalle on joutunut tai joutumassa suurin osa vaatteistani!

Tässä kuva lempitohveleistani Sisko. Sano nyt hyvä ihminen Juulialle, että ne ovat ihan hyvät eikä niitä missään nimessä saa hävittää!

Luottavaisesti, Viljo

100 sanan krapuhaastetta vetää SusuPetal. 
Viikolla 18 kravun inspiraationa Caran kuva.
Week 18: Text inspired by this photo. 

Dear Sisko,

I am an old single guy in my seventies from Ristiina. I took Julia as housekeeper and to live with me when she was ruined after her divorce. Julia is a pleasure to the eye, a pretty and cheerful woman, much younger than me, even though Julia doesn't look at me romantically. No disputes until this day. 

Now Julia has given the boys of my card ring an entry ban. We are decent, do not play for money and do not smoke, even if we take a few swigs. Then Julia has been hit by a cleaning & sorting frenzy. Most of my clothes have been or are being dumped! 

Here is a photo of my favorite slippers Sisko. Now please tell Julia that they are good and should not be discarded under any circumstances! 

Confidently, Viljo


Kysy Siskolta etiikasta, tapakulttuurista ja elämän pulmatilanteista. Sähköposti: hs.sisko@hs.fi.
At Helsingin Sanomat: Ask Sisko about ethics, customary culture and life's dilemmas. 
Email: hs.sisko@hs.fi.

🍀🍀🍀

#der natur donnerstag #gartenglück #how to survive november #image-in-ing #krapu 

#makrotex  #my corner of the world #tuesday's treasures 

17 kommenttia:

 1. Voihan vanhapojan surkeutta! Tiukka täti tuntuu Juulia olevan! Mitähän Sisko neuvoisi: pistä Juulia pihalle, niin saat pitää tossusi ja korttirinkisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinäisyys saa suostumaan kaikenlaiseen, vaikka rajansa kaikella 😂

   Poista
 2. Ei nuo vanhanpojan tossut pahat ole, kyllä hän saisi ne pitää. Joku kompromissi täytyy löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Juulia on sitä mieltä, että hän on aina oikeassa, varsinainen Klaara.

   Poista
 3. Kyllä Viljon pitää nyt antaa periksi, nuo tossut ovat aika karmeat jo. Pian Juulia lähtee paremmille apajille, jos ei sitä tottele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosiaan olla, että Juulian naisellisuus voittaa ja Viljo pääsee muutosvastarinnastaan. Onhan se ihana nauttia naisen huolenpidosta 😊

   Poista
 4. Minun mielestä Viljo voisi kyllä vielä jonkin aikaa käyttää noita tossujaan. Ihan ehjätkin ovat vaikka lintassa tosin. Mutta kun ne on ne heittokengät :).

  VastaaPoista
 5. Aina naiset on laittamassa miehen parhaita kamppeita roskiin :)

  VastaaPoista
 6. Juulia pellolle, pitäähän ikäihmisen elämässä iloja olla. Tossut vielä joutaisi mennä, mutta korttiringin bannia on vaikea ymmärtää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän niinkin. Ehkä Juulia on sittenkin Viljosta mustasukkainen.

   Poista
 7. Ottaisi nyt Sisko järjen kouraansa ja ehdottaisi jonkinlaista kompromissisopua. Viljon kavereiden porttikieltoon peruutus, jos Viljon olisi luovuttava kengistä. Tai päinvastoin- kengät jää ja korttiporukka ei. Tai mikäs minä olen neuvojani tyrkyttämään.
  MUkava krapu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan molempia osapuolia tyydyttävää sopuratkaisua 😊😏

   Poista
 8. Kaverit boikotissa, eikä edelleenkään edes sillä silmällä. Voi voi!

  VastaaPoista

Thank you for your comment ♥ All comments containing an advertising link shall be removed.

Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja sekä Googlen sivulta.