09 tammikuuta 2022

Krapu w 2 - Dreamworlds, Unimaailmoja


UNIMAAILMOJA

Selma kavahti unestaan hereille, istahti kauhusta jäykkänä peilipöydän tuolille ja tuijotti kuvaansa. Kesken jääneen eroottisen unen sirpaleet leijuivat hiljalleen hänen tajuntaansa. Unessa hän oli rakastellut intohimoisesti Redraman kanssa. Redraman, jota hän ei pitänyt millään tavalla seksikkäänä! Hän, seitsemänkymppinen vanha nainen!

Selma veti kulahtaneen silkkisen aamutakin ylleen ja laahusti keittiöön - nyt olisi vahvan kahvin paikka. Hänen unimaailmansa oli vilkasta. Hän muistaa kerran havahtuneensa keskellä kaameinta trilleriä, jossa hän kiipesi hädissään pilvenpiirtäjän loputtomia portaita ylös kannoillaan murhanhimoinen ex-mies. Kohtaus oli kuin suoraan Hitchcockin elokuvista. Tämäkin uni päättyi kesken ja Selma heräsi sydän tykytttäen tietämättä jäikö henkiin vai ei. 

Mitähän ensi yönä?


100 sanan krapuhaastetta vetää SusuPetal. 
Viikon 2 krapusanat ovat tuoli, silkkinen, rakastella.
Crab is a 100 word Finnish writing challenge. 
Words for the week 2 are chair, silky, make love.

DREAMWORLDS

Selma woke up from her sleep, sat shocked & rigidly on the dresser chair staring at her face. The fragments of erotic sleep left in the middle slowly hovered in her consciousness. In the dream she had made love to Redrama. Redrama, who she didn't consider sexy in any way! She, an old woman in her seventies!

Selma put on the worn-out silky morning gown and shuffled into the kitchen - now it would be time for strong coffee. Her dreamworld was lively. She remembers once waking up in the middle of the most horrible thriller where she climbed up the endless stairs of a skyscraper with the murderous ex-man on her heels. The scene was like straight from Hitchcock’s movies. Even this dream ended unfinished and Selma woke up with her heart palpitating, not knowing if she survived or not.

What about next night?

...

For my foreign readers: Redrama is a popular Finnish rapper.


❤︎❤︎❤︎
#der natur donnerstag #gartenglück #how to survive november #image-in-ing #krapu 
#makrotex  #my corner of the world #tuesday's treasures 

20 kommenttia:

 1. Vilkas unimaailma Selmalla, ehkä vähän liikaakin.

  VastaaPoista
 2. Huh, Redrama, juu ei kiitos, tuollaiset unet saisi nähdä näkemättä.
  Itse muistan uniani tosi huonosti, onneksi!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Selma! Näet eroottisia unia mutta Redrama...ehkä hän näkee jostain hiukka kiinnostavammasta tyypistä seuraavan unen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että Selman uniin ilmesytt joku tosi sexy uros 😀

   Poista
 4. ...we all need to dream.

  VastaaPoista
 5. Joskus se ensirakkaus kummittelee vieläkin unissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö luulet, ex-mies vai Redrama 😂

   Poista
 6. Unethan ovat hyvä lähtökohta draaman kirjoittamiseen. Tapahtuu sellaista mitä ei valveilla ehkä tule ajatelleeksikaan. Selmalla tuntuu unet olevan juuri sitä luokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeo, Selman unet ovat kaukana tavallisen mummon arjesta!

   Poista
  2. Pakko laittaa "nauruhymiö", tällainen ihan itse tehty: ;D !

   Poista
 7. Vallan vilkas mielikuvutus Selmalla;DD

  VastaaPoista
 8. Nämä taitavat kuulua niihin uniin, joita Selma ei välitä myöhemmin muistella, joten kesken jääminen ei taida häntä harmittaa :D

  VastaaPoista
 9. Unimaailma on ihmeellinen. Ehkä siellä toistuvat jollain tavalla unelmat ja pelot. Onneksi aina ei uniaan muista. Joskus saattaa paha uni herättää ja valvottaa kauan.

  VastaaPoista
 10. Harmi Selmaa kun unet jäävät kesken. No jospa ensi yönä pääsis loppuun saakka ;)

  VastaaPoista
 11. Selmalle lohdutukseksi / ohjeeksi vanha sanonta: joka uniinsa uskoo, se varjoaan pelkää. Unet voivat tosiaan olla varjo jostakin, jonka merkityksestä ei useinkaan pääse selville, joten parempi useimmiten antaa olla. Vaikka voihan se olla hauskaa pohtia mitä mieli käsitteli.

  VastaaPoista
 12. Hauska tarina ja ihana Selma, joka ei suostu mummoutumaan :D !

  VastaaPoista
 13. Sieltähän ne krapusanat löytyvät unimaailmaan piilotettuina. Vilkasta on omakin unimaailmani joinakin öinä. Jo edesmenneet läheiset siellä usein ovat mukana ja on niin ihana herätä, kun on saanut nähdä heidät.

  VastaaPoista

Thank you for your comment ♥ All comments containing an advertising link shall be removed.

Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja sekä Googlen sivulta.