09 helmikuuta 2016

Sissin tirppateatteri


Orava näkyvissä! Piti oikein kunnolla naukaista!Meillä on alakerrassa kolmessa huoneessa kulmaikkunat ja joko ikkunalauta tai pöytä ikkunan alla. Ne ovat Sissin lempitähystyspaikkoja. Kun orava siirtyy talon nurkalta toiselle Sissi syöksähtää sen perässä toiseen ikkunaan. Rallia riittää aamusta iltaan. Ääntä ja moukunaakin piisaa. Sälekaihtimetkin on nostettu ylös, jotta tähystysnäkymät ovat esteettömät.
Ja tietokoneet sitten. Nehän ovat hurjan mielenkiintoisia. Erityisesti huvittaa makoilla näppäimistöjen päällä ja muotoilla latureita. Ipadin laturikin on jo viimeistä Sissi-muotoilua - hyvä että vielä toimii! Viimeisten kuvien ilmeet kielivät siitä, että luvattomissa puuhissa ollaan.

7 kommenttia:

 1. Your beautiful cat is curious. We had a Norwegian Forest Cat with long hair a few years ago and he loved to climb trees.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kisunen. Säksättääkö se seuratessaan lintuja tai oravia ikkunan ulkopuolella? Meillä ainakin, kun porukka katselee ikkunaTVstä tirpuja, kuuluu kunnon säksätyskonsetti tyyliin "jos ei olis tota lasia, söisin sut oitis". :)

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säksättääpä hyvinkin :))) Olispa tosiaan kiva nähdä Sissi lasin ulkopuolella!

   Poista
  2. Aivan oikein, se on joko tirppateatteri tai tirppaTV. :D

   T. Täysin arkista

   Poista
 3. Ihana Sissi! Kissataloudessa ikkunalaudoilla pitää olla kukkien lisäksi tilaa myös kissalle.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

OBS. All comments containing an advertising link shall be removed.

Floral Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.